Colofon

Zang- en theatergroep KLIK 

KLIK repeteert op woensdagavond van 20.15-22.15 uur in:

't Klooster in Zijtaart

 

U kunt ons bereiken via ons contactformulier

 

Bankrek.nr.: NL24RABO0327108940
KvKnummer: 69730059

Jubileumshow 2015: ONTSPOORD

Na het succes van Chateau Migraine is het in 2015 tijd voor een speciaal nieuw project, dit in het kader van het 5-jarig jubileum. De data staan vast en de zalen zijn geboekt. Zoals hierna te zien is, wordt door de groep hard gewerkt aan mooie liedjes w.o. muziek uit de musicals 'Soldaat van Oranje', 'Sister Act' en meer. Het belooft weer een mooi zang- en theater spektakel te worden, echter dit keer in een iets ander format. De titel van het nieuwe project is 'Ontspoord'.

 

Repetitie%201%20web

 

Repetitie%202%20web

 

Nieuwsgierig? Reserveer alvast de volgende data en houd de komende tijd de website en social media in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

Data en plaatsen van de uitvoeringen: 5 en 6 juni in Het Klooster in Zijtaart, 12 en 13 juni in d'n Iemhof in Oss en 19 en 20 juni in Heerbeeck College in Best.

Agenda

  • Optredens

    KLIK verzorgt zangoptredens voor bedrijven en evenementen en heeft een eigen, half uur durende, interactieve kerstshow. Daarnaast verzorgt KLIK elke twee jaar een grote, eigen muziektheaterproductie. Voor meer informatie of boekingen, kunt u contact opnemen via ons contactformulier

    Graag tot ziens bij een van onze optredens.

Top of Page