Wie is KLIK?

Zang- en theatergroep KLIK is een zeer enthousiaste zang- en theatergroep bestaande uit 16 gedreven deelnemers uit regio Oost-Brabant (driehoek Eindhoven-Vught-Oss) die kwalitatief goed willen willen zingen en performen. Dit gebeurt onder muzikale leiding van Loek van Vugt en regisseuse Martine Grünwald.

 

 

 

De deelnemer van KLIK is betrokken en heeft een KLIK met de groep die ook sociaal bewogen is. Van een deelnemer wordt verwacht dat hij/zij zich wil ontwikkelen en gemotiveerd is zich buiten de repetities om de muziek eigen te maken. Beheersen van de partij is een vereiste. Van een deelnemer wordt tevens verwacht dat hij/zij durft op te treden met de juiste uistraling en durft te bewegen. De groep wordt tijdens de repetities begeleid door Loek van Vugt.

KLIK verzorgt zangoptredens voor bedrijven en evenementen en heeft een eigen, half uur durende, interactieve kerstshow. Ideaal voor een (bedrijfs-)feest en/of bij het uitreiken van de kerstgeschenken. Daarnaast verzorgt KLIK elke twee jaar een grote, eigen muziektheaterproductie. Deze productie bestaat uit een eigen bedachte verhaallijn met eigentijdse muziekstukken. Voor meer informatie of boekingen, kunt u contact opnemen met Tom van der Waals (06-39567191) of via ons contactformulier

Graag tot ziens bij een van onze optredens.

Top of Page