Klik presenteert: Revue Theater Pauper!

 

Balen…. De huidige omstandigheden omtrent Corona laten niet toe dat we de geplande voorstellingen in september en oktober kunnen spelen op de manier zoals we dit voor ogen hadden. We hebben daarom opnieuw moeten besluiten om de voorstellingen van Revue Theater Pauper te verplaatsen en wel naar april 2021! Helaas bleek het niet mogelijk om de voorstellingen in Best én Nistelrode op elkaar af te stemmen, waardoor we nu ons Theater gaan verhuizen naar Zijtaart. In het prachtige Dorpshuis, wat vroeger een oud klooster was, wordt alles uit de kast gehaald: goed geluid, prachtig licht en een plek voor al ons publiek. Wij hopen dat we jullie allemaal in Zijtaart mogen begroeten!

 

Heb je nog geen kaarten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

  • Op welke datum wil je komen?
  • Met hoeveel personen kom je?
  • Ken je iemand van Klik? Dan komen de kaarten via deze persoon naar je toe. Ken je niemand? Vermeld dan je adres, dan sturen wij ze op.

Heb je al wel kaarten? Volg dan deze stappen:

  • Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin je aangeeft op welke nieuwe datum je naar de show in Zijtaart wilt komen.
  • Ken je een lid van Klik? Geef dan door wie dat is en dan komen de nieuwe kaartjes via deze persoon naar je toe. Ken je niemand? Vermeld dan je adres, dan sturen we de kaarten per post op.
  • Mocht je toch je bezoek aan de show willen annuleren, stuur ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je naam en je rekeningnummer, dan storten we het bedrag van de tickets aan je terug.
  • Gooi je oude kaartjes weg. Deze zijn niet meer geldig.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Vrijdag 16 april 2021 om 20.00 uur

Zaterdag 17 april 2021 om 20.00 uur

Zondag 18 april 2021 om 14.00 uur

Dorpshuis Zijtaart, Pastoor Clercxstraat 50, 5465 RE Veghel

 

 

 

 

 

Klik presenteert: Revue Theater Pauper!

In Revue Theater Pauper werken al jaren artiesten, die volledig vergroeid zijn met dit kleine noodlijdende bedrijf.
Alles is oud: de meeste artiesten, de kleding, de 4-koppige live band en zelfs het decor. Het enthousiasme van eigenaresse Trees Boelhouwers en haar zoon Casimir Pauper zorgt ervoor dat de tent overeind blijft. Trees wordt hierin bijgestaan door haar oude vriendin en collega Millie Meijer met wie ze vroeger een tap-act had.

Het valt niet mee om iedereen scherp te houden. Barry, de messenwerper drinkt te veel; Lola Passé, een overjarige showgirl met een hond, heeft de vreemdste invallen; Simon Bim, de egocentrische goochelaar, is veel te blij met zichzelf en verwaarloost zijn vrouw en assistent Romy. En dan hebben we het nog niet over de altijd ruzie makende zusjes Connie en Bea Rollé en de ietwat hysterische Bella, de assistente van de messenwerper. Lady Veronique, het slangenmens, heeft altijd wel weer een nieuwe liefde; Stella, de paaldanseres, is helemaal niet communicatief en wat heeft hypnotiseur Basti aan zijn stem? En tot slot toneelmeester Guus: waarom staat hij op het toneel terwijl hij dat helemaal niet leuk vindt?

De toestanden in Revue Theater Pauper worden van kwaad tot erger, maar iedereen blijft doorwerken, want “there’s no business like showbusiness”, toch?
Dompel je onder in zang, humor, dans en allerlei onverkwikkelijke situaties in: Revue Theater Pauper!

Top of Page