Beste gasten van Revue Theater Pauper,

In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben de voorstellingen van Revue Theater Pauper zowel in Nistelrode als in Best geen doorgang kunnen vinden. Gelukkig komen wij nu met goed nieuws: voor beide locaties zijn nieuwe data vastgesteld! 

 

BEST: de voorstellingen in 't Tejaterke in Best zullen plaatsvinden op vrijdag 25 september om 20.00u en op zaterdag 26 september om 20.00u. Had u al kaartjes voor deze locatie? Bewaar deze dan goed! De kaarten voor 3 april gelden voor de voorstelling op vrijdag 25 september; de kaarten voor 4 april zijn geldig tijdens de voorstelling op zaterdag 26 september. De plaatskeuze blijft behouden op deze nieuwe data. 

Heeft u nog geen kaarten? Deze kunt u bestellen via https://tejaterke.nl/programma/revue-theater-pauper/

 

NISTELRODE: dvoorstellingen in Nesterlé in Nistelrode vinden plaats op zaterdag 10 oktober 2020 om 14.00 uur en om 20.00 uur. De kaartjes die reeds in uw bezit zijn, gelden op 10 oktober op hetzelfde tijdstip als op uw kaartje vermeld staat. Wilt u uw kaartje omruilen voor het andere tijdstip op 10 oktober, dan kan dat uiteraard. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u nog geen kaartje heeft, kunt u via dit mailadres een kaartje bestellen. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u te mogen begroeten in ons Revue Theater Pauper!! 

 

 

Klik presenteert: Revue Theater Pauper!

In Revue Theater Pauper werken al jaren artiesten, die volledig vergroeid zijn met dit kleine noodlijdende bedrijf.
Alles is oud: de meeste artiesten, de kleding, de 4-koppige live band en zelfs het decor. Het enthousiasme van eigenaresse Trees Boelhouwers en haar zoon Casimir Pauper zorgt ervoor dat de tent overeind blijft. Trees wordt hierin bijgestaan door haar oude vriendin en collega Millie Meijer met wie ze vroeger een tap-act had.

Het valt niet mee om iedereen scherp te houden. Barry, de messenwerper drinkt te veel; Lola Passé, een overjarige showgirl met een hond, heeft de vreemdste invallen; Simon Bim, de egocentrische goochelaar, is veel te blij met zichzelf en verwaarloost zijn vrouw en assistent Romy. En dan hebben we het nog niet over de altijd ruzie makende zusjes Connie en Bea Rollé en de ietwat hysterische Bella, de assistente van de messenwerper. Lady Veronique, het slangenmens, heeft altijd wel weer een nieuwe liefde; Stella, de paaldanseres, is helemaal niet communicatief en wat heeft hypnotiseur Basti aan zijn stem? En tot slot toneelmeester Guus: waarom staat hij op het toneel terwijl hij dat helemaal niet leuk vindt?

De toestanden in Revue Theater Pauper worden van kwaad tot erger, maar iedereen blijft doorwerken, want “there’s no business like showbusiness”, toch?
Dompel je onder in zang, humor, dans en allerlei onverkwikkelijke situaties in: Revue Theater Pauper!

Top of Page