Revue Theater Pauper, het verhaal

Klik presenteert: Revue Theater Pauper!

Ook Klik heeft een moeilijke beslissing moeten nemen, net als vele andere groepen en verenigingen om ons heen. Onze voorstelling Revue Theater Pauper wordt verplaatst naar 2022... Heel jammer, maar we kunnen niet anders met de huidige maatregelen en ontwikkelingen. Als u al een kaartje heeft gekocht, nemen wij contact met u op over het verdere verloop. 

Heeft u nog geen kaartje, maar bent u wel nieuwsgierig naar wat er komen gaat? Reserveer vast één van deze data in uw agenda!

Vrijdag 22 april 2022 om 20.00 uur

Zaterdag 23 april 2022 om 20.00 uur

Zondag 24 april 2022 om 14.00 uur

Dorpshuis Zijtaart, Pastoor Clercxstraat 50, 5465 RE Veghel

De leden van Klik stoppen eventjes met repeteren, maar blijven elkaar volgen op afstand! Blijft u ons ook volgen? Kijk dan gerust even op onze Facebookpagina. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klik presenteert: Revue Theater Pauper!

In Revue Theater Pauper werken al jaren artiesten, die volledig vergroeid zijn met dit kleine noodlijdende bedrijf.
Alles is oud: de meeste artiesten, de kleding, de 4-koppige live band en zelfs het decor. Het enthousiasme van eigenaresse Trees Boelhouwers en haar zoon Casimir Pauper zorgt ervoor dat de tent overeind blijft. Trees wordt hierin bijgestaan door haar oude vriendin en collega Millie Meijer met wie ze vroeger een tap-act had.

Het valt niet mee om iedereen scherp te houden. Barry, de messenwerper drinkt te veel; Lola Passé, een overjarige showgirl met een hond, heeft de vreemdste invallen; Simon Bim, de egocentrische goochelaar, is veel te blij met zichzelf en verwaarloost zijn vrouw en assistent Romy. En dan hebben we het nog niet over de altijd ruzie makende zusjes Connie en Bea Rollé en de ietwat hysterische Bella, de assistente van de messenwerper. Lady Veronique, het slangenmens, heeft altijd wel weer een nieuwe liefde; Stella, de paaldanseres, is helemaal niet communicatief en wat heeft hypnotiseur Basti aan zijn stem? En tot slot toneelmeester Guus: waarom staat hij op het toneel terwijl hij dat helemaal niet leuk vindt?

De toestanden in Revue Theater Pauper worden van kwaad tot erger, maar iedereen blijft doorwerken, want “there’s no business like showbusiness”, toch?
Dompel je onder in zang, humor, dans en allerlei onverkwikkelijke situaties in: Revue Theater Pauper!

Top of Page